Hye mommy, Nk tnya bolehkah makan maggie 8w pregnent, teringin sgt".tapi kerap muntah 😥

2 Balas

kalau tanya doktor/org tua2 time awal2 pregnant ni jgn la makan makanan segera sis. anak tgh nak membesar. saya pon teringin makan megi tp tahan je. lg2 sis kerap muntah, zat dlm badan tgh kurang sgt

2y ago

makan ubat muntah sis. beli kat farmasi. bgtau utk pregnant. saya makan juga, terus xmuntah. loya je kdg2. doktor suggest makan ubat tu selagi ada rasa loya

boleh. cuma jgn hari2. rencah die ltk sikit je.

2y ago

oke baik. tq sist