Perut mengeras dan sakit tapi takde turun tanda

#ingintahu #bantusharing Sy dah 2x masuk wad sbb contraction. Tp doct kata urin kotor. Lepas ni, kalau ada tanda darah atau air, br dtg semula. Hr ni perut mengeras dan ade rasa sakit serta sakit pinggang. Berbeza dengan contraction masa urin kotor tu.. tapi takde turun apa2 tanda. Ada sesiapa pengalaman mcm ni x? Tanda nak bersalin ke atau dah ada bukaan servik? Sy sekarang 35w5d.

2 Balas

kalo sakit tu datang kerap baru real contraction. bole download contraction timer kalo tak reti agak.

2y ago

oh.. ok, tq puan. dia x konsisten.. tp mmg akan mengeras dalam setiap jam tu..