Mcm mana nak naikn bacaan HB.. Apa pemakanan wajib diamalkan..??

#ingintahu bantu saya

5 Balas

mkn sayur hijau,buah jambu batu,buah oren,beli sunquick perisa jambu batu Merah.lepas tu dtg check klinik confirm hb naik.

Sama la. Saya pun sblm ni okay. Tp masuk 6bulan dan 7 bulan ni hb drop 10.8. Sblm ni elok je 12.1 camtu . Adehhhh

mintak doc zincofer. minum dgn air oren sunquick tanpa gula. minum masam². ada budget, beli pati delima 🫰🏻

daging atau aym buah oren jmbu batu, betik..