Assalamualaikum smua..NK tnya klau scan Ada kntung n yolk Ada harapn utk Ada bby dlm kantung tu Tak?

Ingin tahu ##pleasehelp

Assalamualaikum smua..NK tnya klau scan Ada kntung n yolk Ada harapn utk Ada bby dlm kantung tu Tak?
2 Balas

baru 5w tu sis, in shaa Allah slalunya lepas 2 mggu akan nmpak bby

1y ago

Ms scn swsta xnmpk kntung..scn hsptl scn. bwh Bru nmpk 5 mnggu ingt sy dh 7 mnggu moga Ada rzki sy..

in shaa allah ada awak, doa yg baik2 yaa jangan stress2 taw🥰

1y ago

jgn stress taw yunk, doa yg baik n tenang jaa okeyy😊 Sy mse first pregnancy pun sama mcm awak, sbb period tak irregular n masa tuu obes sama..scan dkt perut mmng tak nmpk apa...scan tvs baru nmpk..Alhamdulillah semua nye sihat n baik2 saja smpai brsalin