Anak perempuan huruf S

Ingatkan anak kedua baby boy. Sekali girl juga. Anak pertama nama Sumayyah. Cuba share nama anak ibu2 bermula huruf S. Nak amik ilham jap. Sebab duk cari takda nama yg berkenan macam Sumayyah 😅

30 Balas

Adik beradik perempuan saya semua nama dari S Shahnaz - king’s pride Shauqina - soft Sharmeen - shy & modest

suhaila, suhana, suhaida, sue ___ , salihah, syamila islamik : sufiyya/safiyya, syaima' , sulha

kalau nak dekat2 cm nama Sumayyah, sy suggest Suniyyah, Shafiyah, Sadiyah, Suraiya..byk lg nama huruf S.

Sofea, suraya, shereen, syasya, soleha, syuhada, sarah, sairah, siti

Safiyyah . Ingat baby boy tu based on scan ke agak agak je puan? Neves pula sy..

5mo ago

Aah agak2 dari ngidam2 awal2 dulu hehe

Sumayra (sumaira) maksud = penghibur, malam, teman berbicara

Huraiyah Salsabila ( Bidadari , mata air disyurga)

syauqina (lembut/tenang) syazwina (harum/wangi)

Salwa, Salsabila, Shahirah, Shafinaz, Syazwani

Adik sy ank no 2 nama sumayyah no 3 sumayyra