Stress lepas bersalin

Ingat lepas bersalin I'll be happy to see my baby. I do happy tapi stress dengan badan sakit², sakit tempat czer. Dapat plak batuk & selsema. Nak jalan sakit, nak duduk sakit. Tambah plak ngan nipple luka 😓 Hari² rasa nak nanges jer 😭 I tak dapat nak enjoy journey as mother. Mmg la berpantang dengan mak sendiri tapi my mom asyik kata I lembik tak macam dia dulu. I terlalu mengada² 😓 I'm STRESS!!!!!! #firstmom #firstbaby

12 Balas

Sama sis, saya pun baru hari ke-4 lepas czer. Tambah pula orang compare saya dengan ipar yang baru bersalin last month, dia susu banyak, saya still sruggling. Sedih rasa, tapi jenuh saya tabah fikirkan anak. Ni baru naik kuning pun saya dah menangis2 kesiankan anak. Rasa asyik terfikir, am I fit to be a mother?

1y ago

Sama² kita kuat tuk anak kita ya. Nanges tetap nanges 😅 tp demi anak terpaksa kuatkan