Darah jenis O biasa baby kuning. Kena sediakan breast pump ke

In case baby kena warded.. Kena beli siap2 ke ya breast pump, milk storage pack, cooler bag apa smua tu? Ke xpe klau xde?

2 Balas

Pengalaman saya, paed beri pilihan nak warded sekali dengan anak tau tak. Saya pilih warded sekali sebab senang. Kalau tak, kena pam susu, ulang balik hantar susu untuk baby. Saya tak kuat waktu tu sebab usia baby baru 7 hari. Kalau awak taknak admit sekali dengan anak, boleh prepare kelengkapan untuk pumping.

12mo ago

Betul betul. Sama-sama 😊

biasanya klu baby warded, ibu ikut sekali. klu ibu masih dkt wad, ibu marmet sahaja sbb itu cara berkesab meransang pengeluaran susu bdn .

12mo ago

okey fhm.. tq sis