Hi Ibu2.... Nak tanya..breast pump ni wajib beli ke??

brst pump ni utk apa ye?? dan tips utk pack bag hospital... .. barang baby n ibu yng wajib beli n... #bantusharing #pleasehelp #firstmom #advicepls #firstbaby #ingintahu

2 Balas

Soalan yang sama sy nak tanya. Tp kadang2 terfikir gak. If susu taknak kluar or kena bengkak susu, breast pump perlu jugak utk sttle kan masalah tu.

klau awak fully bf takyah pun takpa . saya beli awal dulu je guna lepas tuh simpan terus.