breastfeeding working mom

Hi, im a working mom and I want my milk supplies intact coz my little one don't like formula milk. Can you suggest me what I need to do to have a lot of milk supplies. I mean what food to eat, to drink or any vitamins. Thanks

2 Replies

Masasabaw na foods with malunggay, more on water. May nabasa din po akong nka2long sa pag boost ang oatmeal and malt. I try nyo rin po ang power pumping😊

4y ago

Wc po😊

You can also try oatmeal po, nakakatulong din po yun sa pagboost ng milk supply 🙂