ingin kepastian

hi im new here, just nak tanya kalau macamni pregnant ke?

ingin kepastian
36 Balas

Sebelum pakai benda tu mesti baca dulu cara2 dekat plastic / kotak kan? Dekat situ dh ade tulis macam mana nak tau positif ke tak. Tak logic tak nampak. So motif tanya? Untuk orang wish ke?

Kalu diikutkan positif dh tu sis.. Congrat.. 😍.. Tp kalu nak kepastian boleh check di klinik dan dgr pengesahan dr doktor supaya langkah berjaga2 boleh dimulakan.. 👍

Tahniah sis .tp sis...klu dok jauh sebatu pn nmpk lagi 2line..ni bkn kabur2 dh ...jelas dh pun..mmg positif..nty sis boleh rujuk blkg pack tu..

Apo... dah terang2 dua line tu. Guna upt plak tu. Aiyooo. Nk pasti lagi gi klinik.

tengok dkt instruction plastik tu kalau double line maknanya pregnant. tapi kalau takpasti nooeh google

Dah terang2 double line , xkan xbaca dulu sbelum guna sis.. Double line mmg sah positif lah tu

tahniah sis, nak lebih pasti bole prgi private clinic or beli digital pregnncy test clearblue 😊

Sebelum pakai mendalah ni, ada cek tak kotaknye? Boleh tak jangan tanya soalan kurang bijak? Haihhh

4y ago

Macam pening la baca soalan gini 🤦🏻‍♀️

sis sebelum guna baca dulu yg mcm mna positive n yg macam mana negetif.

Sebelum guna kit ni. Baca dulu kotaknye. Kalau double line ni maksudnye ape. Haih. 💆