BARANG BABY

Hi, I'm a first time mom, So i tak tahu barang apa yang i patut beli or penting untuk my baby? Help mee!! Thank you parents ♥️

2 Balas

-Wipes -diapers -sarung kaki -minyak telon -Napkin (utk lap susu etc mmg akan pakai byk) -topi (utk bila ke kk) -baju (baby nb cpt besar better beli je utk saiz 3m-6m, kalau nk saiz nb beli sikit je utk bergambar purpose 😂) -towel baby (beli lebih pn xpe sbb kdg lps mandi baby kencing pulak kt towel), -sikat baby (mcm berus tu nk bg kemas..xpn beli je set penjagaan baby) -bedung pelekat (bedung biasa pn ok tp baby boleh bukak nnt) -tub mandi dgn penyandar utk mudahkan mandikan baby. -baby carseat -termometer n penyedut hingus Yg xperlu (bg saya) -syampu,sabun,losyen etc (nb xperlu..sy start pn dr 3 bulan. -mittens (potong je kuku baby) -barut baby -

google je sis,berlambak kat situ