Is this the bloody show? Should I got to hospital?

I’m 39 weeks preg next week will be my edd. Today,i have brown discharge mucus on my panty liner. NO cramps no pain. Should I go to hospital? Thank you

45 Replies

39 weeks here too. no sign of labor din po. puro paninigas. I have a hard time sa pagchange position pag nakahiga tska pag tatayo sobramg sakit ng singit at left pelvic. I also have a hard time walking kase parang sobrang bigat. kahit pag bukaka, masakit.

4y ago

ganun din po ako 38 weeks and 4 days no sign of labor