Pelvic Pain at 35 weeks

Im at my 35 weeks and having pelvic pain on the right side only..the pain is more intense when getting up, turning around when lying down, bending and walking.. Doctor said its normal cause of baby weight. Its very hard to move around. Should i be worried?

21 Replies

ganyan din sakin mommy, sa kanan lang na side nasakit tas pag natayo sobrang sakit. yung parang sa baba ng pelvic bone naman sakin yung joints ata yon

10mo ago

35 weeks and 6days subrang sakit ng paa ko sa left side parang may naipit na ugat hirap akong maglakad paika ika .