naguguluhan

I'm 3-4 week's pregnant po. Base on my pregnancy test. Clear blue. Then may app po ako na tinatract yung due date ng panganganak nakalagy po December 2020 ang due ko. Ang last mens ko po Feb. 27 to March 1.....april po ba ang unag bilang ko non?

1 Reply

No always remember your LMP or Last Menstruation Period If March, then that is your lmp. So March to December. December 2020 is your EDD. EDD is just a guide to let you know when will you be delivering your baby. If you have any concerns or questions contact your OB.