Confinement Set or Set Berpantang

Hi. Im 22w and writing up my to-do-list. Anyone has any idea which set is good and worth to buy? Thanks?

5 Balas

Anak pertama saya guna mustika ratu..anak kedua saya guna dherbs dua2 pun elok dan xde alah pada kulit..tapi saya xamik sebarang jamu makan sebab baby dua2 kna kuning, and baby menyusu badan..Tp saya tambah losyen mustajab tube merah dan sapu pada betis dan lengan mmg panas sikit tapi bkesan untuk buang angin msa kita tdo n bakar lemak (nk kurus la konon)..plan utk ank ketiga ni nk try sendayu tinggi pulak..

Nona roguy . Kalau nak beli banyak barang lain sekali boleh check ig @nonanis . Banyak barang pantang dia jual

Sis normal ke ceaser... Dulu saya normal sendayu tinggi.. ceaser shaklee

5y ago

So far x de sebarang komplikasi. Jdi harapnya normal.

dherbs pun ok

Nona roguy