my 15th week

im 15 week pregnnt guys..n selesma melanda..btul jgk nmpk simptom2 nya..huu..bngkak gusi smua.. #smgasmuabjlanngnlncar

4 Balas

sama.. flu n fever waktu nk masuk 15w.. flu dlm dua mgu lebih baru sembuh.. gusi berdarah bila gosok gigi tp skrg xda dah.. mkn orange n mnum byk air sis.. klu blh jgn mkn ubat..

5y ago

itu lh tu...dup2 jgk..risau..tp alhmdulillah..normal jgk plk kn..

ini lah yg akn dilalui setiap mommy.. sya pn sama.. pergi jumpa doktor gigi utk pemeriksaan.

5y ago

ok...tq advice nya😊

Sy pun sama.. Now 15w tp dri last week tiba2 selsema dn sakit gusi bila gosok gigi..

5y ago

kan..risau2 jgk hati..hmm

huhu...mmg masuk 15 mggu cmtu ek sy pon samee