Ikutkn saya dh 17week 5day

Ikutkn saya dh 17week 5days. Tpi saya baru keguguran 17/8/2022 rabu haritu saya baru lepas cuci 😌

2 Balas

Salam takziah sis. Jaga diri dan pantang baik2 moga lps ni lekat sehingga berjaya melahirkan.. maaf tanya ada tanda2 ke sblm miscarriage tu? 😢

2y ago

Yeke allahu akbar.. moga ada hikmah bt awk dan sekeluarga. InshaAllah lps ni mudah mudahan dpt anak yg lebih sihat kuat comel utk sis. Jgn putus asa ye sis. Take care 🤲🏼🤲🏼

Salam takziah sis. pantang elok2 insyaALLAH Lepasni mudah lekat lagi ❤️

2y ago

Terima kasih sis. Sedih tu sedihla tpi tobatlaa cuci lgi sakit 🥹