Sakit perut bahagian bawah tengah kiri dan kanan.. Normal ke?

Ikutkan tarikh period saya, kandungan dah 14 minggu.. Tp sepanjang pregnant hingga 14 minggu, bila scan x pernah nampak janin.. Kantung kosong sahaja.. Dr sahkan saya gugur tanpa sedar atau blighted ovum..dr bgi saya 2 minggu untuk kantung tu keluar sndri sebelum buat dnc. Hampir seminggu jgk rasa sakit kt perut bahagian tengah kiri kanan. Ada sesiapa pengalaman mengandung kantung kosong??? #ingintahu

1 Balas

normal.... kot