ADAKAH SAYA GUGUR ?

Ikutkan sy 7week sekarang ni tapi semalam keluar darah macam ni .. tapi takde Rasa sakit perut atau apa² pun .. ad yg tahu kalau macam ni gugur atau apa yaa ? Maaf sekadar bertanya ..

ADAKAH SAYA GUGUR ?
6 Balas

Sy Pon 7 wk and start bleeding smlm. masa kencing ada mcm blood clot. td jumpe doc. doc tnye ada ketul besar mcm daging tk. kalau tak, belum gugur lg. then die scan kantung ada lg, cari CRL tp die tk nampak. minggu lps scan dgn doc lain nampak CRL. Sy Pon confuse, doc Pon confuse. dia bg injection utk kuatkan pregnancy and monitor next week dtg lg. maybe doc Sy jenis yg positive..cube tlg selagi mampu. selain nya serah ke Allah.

5mo ago

crown lump length..boleh google tgk. ada kiraan dia.

Rasanya dh gugur ni.. sbb syapun pernah keguguran sblm ni, keluar ketulan mcm ni jugak. Pergi klinik utk scan msh ada tinggal atu tak, Dr akan korek2 jugak bwh tu..nti nurse akn jarum spya xde darah xbeku.

Kalau sy mcmni da gugur sbb sy baru je gugur. Da buat buku belum? Kalau nak confirm pergi cek upt atau terus pergi kk je .

mf sis ni dh gugur..sila pergi ke hospital untuk check

Sebelum ni awak dah scan nampak kantung semua ke?

Possibility tu ada. Pergi klinik ASAP