Week6 scan tak nampak kantung

Ikutkan lmp hari week6. Harini sy pg klinik swasta nak buat scan nak tengok la. Bila doc scan, doc kata tak nampak apa apa pun, uterus pun tak tebal. Doc siap counter tanya i period date i betul tak, home urine test betul tak- mungkin test kit expired. Ade tak mami yg experience camni? Ade sad and disappointed sebab scan tak nampak apa apa. #firstbaby #firstmom

2 Balas

sebab tu digalakkan scan 8weeks ke atas sis sebab kemungkinan mcm ni lah akan terjadi 😅

10mo ago

Boleh saya tahu klinik mana