Comfirm ke pregnant ni kita last period 30/1 harini 3/3

Ikut minggu yg dy bgtau betul or kena gi scan dulu comfirmkan weeks ..

Comfirm ke pregnant ni kita last period 30/1  harini 3/3
3 Balas

Tahniah, seeloknya g scan dulu.. Then gambar scn tu nanti boleh bawa sekali masa nak g buka buku pink, kdg misi nak tgk.. Apapun, kekalkan jaga diri & mkn asid folic..

1y ago

Maaf sis sy tak sempat gi scan terus bleeding dr cakap dh ikut 6weeks turun seketul 😔

Tunggu 6-8w then pegi scan. Awal awal x nmpk lagi. Sy pegi masa 8w, boleh nmpk heartbeat.

should be positive pregnant sis .bole pg klinik utk confirm