Saya sedih..

Ikut kiraan jumaat ni janin sy da 8 minggu..tapi tadi scan dokte kate kantung ada,tapi beby xberdeyut jantung die..xnmpk pn beby..mggu dpn dokte suruh dtg scan smula..siapa pernah alami situasi yg same..?

2 Balas

Saya. Pregnant kalini excited pergi scan masa 8w (ikut kiraan tarikh) tapi masa scan kantung masih kosong & takde heartbeat lagi. Dr kata mungkin ovulation saya bulan tu lambat sebab ikut scan baby baru usia 6w. Memang tak nampak lagi. Saya repeat scan masa 11w (tarikh), kandungan masa tu baru 9w & ada hearbeat. Sekali lagi scan masa 17w (tarikh), baby 15w. So Dr confirm ovulation lewat 2w & revised due date ikut tarikh scan je😊

4y ago

sis ade kluar darah xmse janin xnmpk lg tu..?

fisrt scan 8 mggu ke sis