Just asking?

If your husband chooses his family and hobby then his little family(wife & daughter) what will you guys do? And in a same time, you have no one to share about this.

1 Balas

Let he take his time..mcm suami sy dia ckp taun2 terawal die terpaksa buat cmtu sbb xnk tnjuk sgt lps kawen jd renggang dgn fmly..nk2 fmly die yg jenis sush nk lepaskan die pdhl ank lelaki..biasa yg kite slalu dgr fmly pmpuan sush nk lepaskan ank kn..lama kelamaan die bgtau rs kesian plk dkt ank isteri kerana byk menurut n terpaksa beralah semua hal demi fmly lelaki..dlm 6-7years after our marriage sy nmpk die dh mula adil dgn dua2 fmly..after all,doa solat2 sama2 n communicate plg penting..sy selalu bincang dgn die waktu lps bersama..which mood dia tgh relax bertenang..kalau slh pilih waktu mau nya bergaduh

4y ago

Kan..thanks for sharing..kdg benda mcm ni ssh mau elak. Dia pun ada family dia, saya pun ada family saya. Kdg bila sblh pihak(his parents) always too push him, sllu juga la tahan hati dgn parents dia. Sabar mmg x pernah habis😅 semoga la hati saya ni selalu kuat sis, klu x kuat mmg x kemana la....😪