Baby 9 bulan sembelit smpai berak berdarah

ibuu2 prnhh takk baby korang sembelit smpaii dia berakkk brdarah ? anak sy baru 9 bulan. dah pernah prgi hospital, doc bagi ubatt tapii tak berkesan anak still sembelitt. skrng anak sy klw berak dia akan mnangis dan najis keras berdarah. ada yg prnh mngalami tak ? mcm mana nak elakkan baby sembelit ? atau ada ubat lain ke ?

2 Balas

sis ank dh ok ke berak....sbb ank sye dh setahun berak bedrah sembelit xok2

2mo ago

mngkin tu puncaanya jgak, so try lahh ubat cara kampung. ksiann tauu. sy hari2 nangis tngokk ank mcm tuu🥺