normal ka sakit perut sebelah kiri bawah susu? mau bejalan pun sakit. .

2 Balas

Normal sis. Tengah lalui jugak. Saya dua2 belah rusuk rasa. Sebab baby dah besar n kdg baby terkick / parking bontot dkt bhgian rusuk. Slow2 pujuk dia..

saya biase kalau trlalu banyak makan dan terlalu penat. kene bedrest

3w ago

cuba half mengiring. sapa letak bantal xtrlalu dekat belakang. then depan letak bantal untuk support perut. saya buat alhamdulillah hilang sikit sakit nya