normal ka ibu mengandung terlalu kerap buang air kecil bila malam? sebelum tidur sampai 4-5kali.

4 Balas

saya pun sama, sebelum tidur tu, 2-3 kali juga akan ke toilet, padahal minum air satu sedut je guna straw tumbler tu. tengah malam bangun lagi pergi toilet 😂

Saya mcm tu. Sblm tdo and Tgh tdo pun Biasa 3-4 kali akan bangun pegi toilet . So ssh and x puas tdo kadang² Sbb asyik bangun je. Padahal x minum byk pun mlm

klau sy 2jm sblm tdo kurangkn mnum air, klau haus sgt mnun sgelas air je

Normal