selain asid folik

Ibu3 selain asid folik, pada peringkat pertama ni ada ambik supplemt lain tak?

1 Balas

Tak Ade. Folic acid sj. Sbb 1st trimester tu baby is too small to even absorb vitamins but folic acid is very critical to ensure baby x de kecacatan so make sure mommy don't skip any of those folic acid intake yah

5y ago

Thankyou sis, sy alhmdulillah bru 4 minggu, isnin cek, hrini pgi sy dh ambik asid folik.. Harap babyy sihat dan dipermudhkn selalu.. ❤