mcm ati aym tu keluar

hi ibu2,nak tya sapa ada pglmn prgnt 6week 5dy bleeding 8ari,then kluar mcm ati aym tu,tp prut x skit..keesokn ari sbuh sya cek upt 2line terang..shari slpas tu drh dah stop..dah prgi emgncy dia suru tgu apoimnt jg tangggal 27 ni..ada ka prnh alami bgni ya?ada ka bby slmt?

5 Balas

Hai sis. takda pengalaman. Since dah pergi emergency nanti sis pergi appointment tu nanti ya. Tapi kalau darah keluar lagi better pergi lagi hosp. moga takda apa² yang buruk berlaku ya.

selalunya kalau keluarvm tu means dah gugur. Doc dah scan x? kalau scan masih ada kantung dalam rahim. insyaAllah yg mcm ati maybe ketulan darah.. semoga yg baik2 utk puan dan kandungan.

sila pi hospital.... maksudnya kantung dah keluar...scan dari bawah lagi sekali untuk pastikan semua keluar bagi habis...bahaya jika ada sisa....salam takziah sis....

sy sis..sy sbulan bleeding kluar darah ketul.. alhamdulillah selepas 2minggu bby ad n sihat skrang dh 4thun😚

Cuba p scan lagi . Klau dah kluar mcm hati ayam ikutkan mcm dah gugur . Sbb sblum nie sy gugur mcm tu .

2y ago

Tunggu appointment untuk scan pastikan rahim sudah clear. Selalunya Dr bagi tempoh seminggu untuk rahim clear naturally. Lepas seminggu kalau masih x clear Dr akan cuci. Takziah. Saya juga penah alami.