Tips hilangkn stress

Hi ibu2,boley bg tips x, mcm mna nk hilangkn stress semasa mengandung, xtw la sebb apa, senjak 2,3 hri nie asyik nk nagis jaa,

2 Balas

Sruh husb tlg bt kan stress massage sblum tido. I slalu sruh husb buatkan urutan stress tuk sblm i tdo.. Memg sgt² release.. Massage tu i belaja time ksus pemakanan KK bt coz hb low.. Dlm ksus tu ade dy terapkan skali bagaimana menangani stress ketika hamil. For more detail about stress massage better google @ utube.. Dlm tu msti ade..

Jgn trlalu ikut emosi sgt, kalau sy stress, sy mkn byk2 hehe