Ibu berpantang dgn anak

Ibu2 yg tgh berpantang skrg cmna handle anak2 yg lain? Ank yg lain hntr ke pengasuh or jaga sndri? Sy tak mampu nk upah CL. Skrg hnya berpantang sendiri tp ada anak 3years yg sgt aktif. Nk hntr pengasuh rasa kesian dkt dia. Taknak dia rasa macam tersisih. Boleh bg pendapat tak ibu2 yg berpantang sendri? #advicepls #pantang7hari #darahtinggi

8 Balas

sya otw nak lahirkn no 2..yg sulung 4thun lebih...sya xhntr mana2.. ddk dgn sya..sbb nak sya akn dtg nnt tuk jaga jaga.. lepas mak sya balik..sya akn pegi rmh mertua pulak smbung pantang kat sana.... so anak ada yg jaga and tgkkn skali.... ♥️