Kerap pening

Hi ibu2 yg hebat semua.. saya first pregnancy, alhamdulillah esok dh masuk 27weeks. Cuma saya nak tanya kat ibu semua, sejak seminggu ni saya rasa kepala saya kerap pening. Normal tak ye? Pening tu pening yg sgt terasa. Kadang nak pengsan dibuatnya. Lepastu ok la. Nanti petang atau malam pandai pening lagi😅 boleh tak share pendapat ibu semua☺️😊 tq ibu 😍😍

2 Balas

Hai awak, kita samaaa. Tapi saya pening sebab tekanan darah yang agak rendah. 90/55. Awak boleh dapat kan nasihat doctor d kk waktu checkup nnti. Macam kes saya, saya ditahan kan di ward selama 3 hari, untuk pantauan. Kalau berlarutan terus pergi hospital. Risau apa apa terjadi je nanti.

mgkin tekanan darah rendah @ hb dlm darah kurang.. try mkn jambu batu..