Caesarean delivery?

Ibu2 yg caesar, boleh ke share pengalaman caesar, dari awal hingga selesai. Takutnya. 1st time kena caesar sbb baby breech

6 Balas

sy pun ada pengalaman anak first.. masuk je hospital kena emergency Caesar sebb fetal distress.. awak tenangkn hati dan bnyak zikir ingat Allah SWT.. Insyaallah semoga di permudahkan urusan awk & baby sehat& selamat.. teringat nasib adk sy anak first dia breech lambat dtang sbb cibuk pinjam duit bayar bil hospital.. sebb bukan warganegara kita kena sediakan duit deposit dlm rm2000 baru boleh masuk wad.. terbesalin di rumah baby mati sebb lemas🥺😭😭tapi itulah takdir Allah SWT kita redha..

12mo ago

Allah, minta dijauhkan hal seperti itu. Terima kasih awak atas perkongsian. Aminnn