36 week++ Berat pregnancy cuma 2.2kg?

Ibu2 yg berpengalaman,Tlg Bantu,ada kah pglaman kehamilan kmu pada 36 minggu,Berat Bby Hanya 2.2kg?ne anak pertama Saya..risau juga sbb doc ckp normal berat sptutnya 2.5kg ke atas #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #1stimemom 😢

1 Balas

ank sy lahir 36 mnggu 2.3..mse scan 1.8..kdg2 scan x tepat jgk

3y ago

x kena tahan..sbb bb sy sihat xde masalah ape pn..cume berat je kurang..satu lg klu berat kurang.. elakkan die sejuk..kne bedung sllu..sis jgn isau..cpt je die besar.. ank sy sebulan blh naik satu kilo setengah Susu ibu je..