susu

Ibu2 yg ada GDM amal minum susu apa ye?

20 Balas

Minum susu tepung mcm2. Kdg every day kdg nespray... Tp x minum susu. Lbh byk minum air putih.. Kn jg mkn.. Hihi #TAPSupermoms #TAPxTanamera

kbanyakan susu materna claim low sugar tp manis jugak last2 sy gdm 😅 jd tukar susu tepung biasa everyday. yg penting kalsium 🤭

Saya masa anak sulung gdm, minum susu farm fresh & susu kambing talbinah massdar ..

saya jumpa pakar pemakanan..sbb saya GDM susu Anlene boleh pakar kata..

Dutch lady low fat high calcium recommend by doctor and nurses in KKIA

Minum susu Hl atau kalau hb ok boleh cuba minum susu kambing...

sy afa gdm on diet ctrl...sy mnm susu dutch lady low fat...

minum susu kambing lazz,saya baca kandungan tak ada gula..

xminum susu langsung, mkn vitamin yg kk bg sahaja..

Xminum susu. Doc ganti supplement Calcium.