Ibu gdm bsp

Ibu2 yg ada gdm,, ada pakai brand ni tak buat bsp sendiri,#seriusnanya #ingintahu #firstbaby #firstmom #pleasehelp

Ibu gdm bsp
14 Balas

saya guna contour plus. brand yg sama dgn kk. seeloknya sama sbb nt takut nurse argue. nurse akan sruh kita bawak dulu yg kita beli sbb nk tgok bacaan dia jauh beza ke tak dgn dorang punya.

This is the best one so far, the lancet prick is so gentle and the test trip requires so little drop of blood. Good buy

Pakai. Kalau boleh beli sama brand dgn klinik. Tak pyh argue dgn nurse dh. Sy tulis berdasarkan pengalaman sy..

sy pakai medisign. time cek bsp kt klinik da tunjuk nurse dah tp dia xde ckp apa pulak. dia cakp ok je ..

mana2 brand sama je bagi saya 😂🤣 saya beli yg murah. brand cina. brand yg vaksin sinovac tu wkwkwkkwkw

2y ago

saya beli brand sinocare sis 😂 saya try dgn kk punya sama je. lagipun, bagi saya strip dia xde lah mahal macam brand lain. so saya beli lah. nak pakai brand mahal2 tapi strip dah la pakai setiap 2 minggu. kadang repeat sampai 2/3 kali bsp dalam seminggu 😮‍💨 mak aih xkuasa mak nak habiskan duit beli strip je. memang saya beli brand sinocare sebab 50 pcs baru 30 lebih 🤣 banyak lagi duit ni boleh gunakan kearah lain 😆

saya takyah beli, pakai yang mil punya jer.. brand accu chek. takde pulak nurse argue pasal ni...

sy guna brand Accu-Check. strip ada lg sekotak x bukak lg..nk letgo, klau ada yg nak pm sy ya.

kalau nurse you okay, boleh lah pakai. ada sstgh kk suruh pakai brand yg sama diorg pakai.

saya guna yg brand life tech sebab beli dekat klinik terus dieorg ada jual...

sy guna brand contour plus. Tp smua yg jual pharmacy blh digunakan.