demam kuning

Ibu² yg ad pengalaman baby kuning tlg bgi tips hilangkan. Tak tahan tgk baby kena g klinik hari2 dari hari pertama sbb darah O+

32 Balas

Try mandikan dengan air rebusan daun durian belanda...daun tu ambik 7 helai

O+ mmg high risk sis. Mcm anak sy prolonged jaundice. 21 hari pun masih ada

Saya bg bby minum susu snow dgn mandikan bby herba beli kat kdai cina

Beli susu kambing dekat farmasi sis. Anak saya seminggu dah hilang.

Try bagi baby susu karihome , disamping tu bgi susu ibu jgak lah

Sy pon o+... Bg minum susu setiap 2jam alhamdullilah turun cpt

Bg susu kerap sis. InshaAllah turun cpt kuning.

Fully susu bdn 😁 ibu jaga mkn mnom

Risau ny..sbb sy pun jenis drh o..

Jemur dekat matahari waktu pg...