Gdm pemakanan

Ibu2 yang sangkut gdm 28 minggu, apa tips pemakanan ya untuk cantik bsp? Sebelum tidur makan snek apa? Saya takut makan snek sebelum tidur tapi tengah malam tu terbangun tak dapat tidur perut lapar. Helpp... #Gdm

2 Balas

makan roti gardenia wholemeal sapu planta. lebihkan minum air kosong tiap waktu. dan kurangkan minum atau mkn manis. tu apa yg sy buat utk dptkn bsp yg cantik. semoga ia dpt membantu

snek Sy biasa roti cicah susu. sbb Sy amek susu enfamama coklat. mengenyangkan smpai esok pgi