Czer Operation

Ibu2 yang dah bersalin secara czer.. Boleh ceritakan pengalaman berczer? Ada apa2 tips tak? #firstbaby #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

13 Balas

saya pon emergency czer tp d tidurkan. utk luka, sy mandi mcm biasa. lps mandi sy pakai hair dryer kering kan luka dgn kapas bersih. alhamdulillah cpt kering dan tiada kesan nmpk mcm lipatan perut shj. bekas czer tu bkn d jahit tp d gam.

Sya 2x czer… alhmdllah.. nak sgt normal.. percngan Allah cantik… Kelbihan.. xsakit, kat bwah cntik😆 Sy kja hsptl dlu.. ada amoi ni dia kta kaum depa byk suka czer.. bila tnya sebb apa.. diorng gelak je… eth…

Best. Xsakit. Yg sakit tu bila org sekeliling persoalkn kenapa czer, cakap czer xbagus, xnormal. Pekakkn telinga ja la. Asalkan baby sihat, awak sihat syukurr.

2y ago

Semoga dpermudah bersalin sis. Semoga sihat2 ja baby & mommy.