Tanda² nak bersalin ?

Ibu² yang ada pengalaman share sikit tanda² nak bersalin . Skrg ni baaby banyak mengeras jugak . Tapi baaby kick 10 sebelum kol 9 MLM . Sakit tulang blkng , sakit dkt ari² (macam cramp dkt bawah perut ) . Edd saya 11/3 . Licking or darah takde keluar . Esok 38week . Saya nebes takut semua ada 🥺

1 Balas

mengeras tu dalam jarak berapa lama. kalau nak tahu dia mengeras makin kerap tak sampi bape minit mengeras lagi better install dulu app contraction pakai kira kat situ tgk makin kerap tu berapa minit. kalau tengok kat app tu makin kerap pergi kecemasan terus

3mo ago

sy skrg 36minggu, lagi seminggu kena serah diri. lately ni perut kerap mengeras lama, tapi baby tetap gerak mcm biasa cuma perut je mengeras. takde rasa sakit pun cuma mengeras tu agak lama. normal ke mcm tu? ke sebab cuaca panas sngt?