Anak syurga mama

Ibu2 tolong sedekahkan al fatihah utk anak saya Amanda Azzahra yang sudah meninggal pada 14 jan lalu sewaktu umur 5 bulan. Sebab meninggal biarlah dirahsia kan😔. Perit untuk diulang2 kembali... Mama rindu amanda. Mama rindu nak peluk anak mama. Anak sulung mama yang paling mama cinta. Yang takkan pernah terganti dgn yg lain. I love you Amanda Azzahra. Damailah kau disana anak syurgaku. ❤️😌

Anak syurga mama
142 Balas

Al-Fatihah utk Anak syurga comel😘, Salam takziah mommy & daddy,semoga mommy kuat & tabah

Innalillahwainnalilahirojiun... salam takziah, moga puan terus kuat & tabah hadapi dugaan..

Al-fatihah... Smoga tenang di sana wahai si comel amanda.. Anak syurga mama n papa nya....

Such a cute princess. 🥺 Apa pun punca nya, semoga ibu tabah ya. Salam takziah. ❤️

salam takziah 😭 semoga awk tenang di sana ya syg .. d samping Allah swt .. 🤲🏻

Allahuu sedihnye salam takziah puan, jgn sedih dy tnggu puan dy syurga nt😭🤲🏻

comelnya bby😔😔😔😔 syurga buat mu ank .. smga ibu amanda tabah ..

Innalillahiwainnailaihirojiun.. Salam takziah untuk ank syurga sis..

salam takziah semoga awk&suami sabar dgn dugaan ni..comel anak syurga awk❤

Al fatihah sis.. sbr ya.. nama anak kita hmpir sama.. sy doa kn sis sihat2 slalu

4y ago

tq sis😊