Anak syurga mama

Ibu2 tolong sedekahkan al fatihah utk anak saya Amanda Azzahra yang sudah meninggal pada 14 jan lalu sewaktu umur 5 bulan. Sebab meninggal biarlah dirahsia kan😔. Perit untuk diulang2 kembali... Mama rindu amanda. Mama rindu nak peluk anak mama. Anak sulung mama yang paling mama cinta. Yang takkan pernah terganti dgn yg lain. I love you Amanda Azzahra. Damailah kau disana anak syurgaku. ❤️😌

Anak syurga mama
142 Balas

Allah akan beri ganjaran besar untuk puan.. sabar puan. Puan kuat😭❤️

salam takziah puan dan family.. alfatihah. semoga puan terus kuat dan sabar

salam takziah... semoga puan dan keluarga tabah mengharungi dugaan ini...

innalilah, takziah semoga kuat menempuhi dugaan ni..al-fatihah

al fatihah utk ank syurga...takziah buat sis skluarga..

allahu.. salam takziah.. semoga puan tabah dengan ujian ini.. aminn..

Allahu.. salam takziah ye sis.. Alfatihah buat anak syurga sis.. 😢

slm takziah puan..smoga trs kuat dn tabah..ujian Allah buat puan😔

Salam takziah..moga sis diberinya kekuatan menghadapi kehilangan ini

salam takziah al-fatihah moga kuat ye sis pasti ade hikmah semuanya