Anak syurga mama

Ibu2 tolong sedekahkan al fatihah utk anak saya Amanda Azzahra yang sudah meninggal pada 14 jan lalu sewaktu umur 5 bulan. Sebab meninggal biarlah dirahsia kan😔. Perit untuk diulang2 kembali... Mama rindu amanda. Mama rindu nak peluk anak mama. Anak sulung mama yang paling mama cinta. Yang takkan pernah terganti dgn yg lain. I love you Amanda Azzahra. Damailah kau disana anak syurgaku. ❤️😌

Anak syurga mama
142 Balas

salam takziah sis...banyakkan bersabar ya sis.. berat mata memandang..berat lagi bahu yg memikul🥺🥺🥺

Allahu.. Innalillah alfatihah untuk Amanda azzahra.. Mama kuat ye.. She's always will be ur angle n waiting for u..

allahuakhbar. sedihnya puan. semoga puan kuat hadap rindu yg tak berpenghujung ni.semoga dia tunggu puan di pintu syurga

Allahu.. Sedihnya.. Comelnya diaaa.. Semoga menjadi asbab ibu ayahnya ditarik ke syurga. Ameen

Innalillahiwainnailaihirojiun..Salam takziah sis,smga terus tabah dan kuat menempuh dugaan ini..Al-fatihah

Innalillahiwainailaihirajiun salam takziah semoga mama kuat. In shaa allah akan jumpa d sana nanti aamiin

innalillahi waiinna lillahi rojiun. Mohon tabah sis. mudah2an ada hikmah dsebalik semua. anak syurga sis.

Allah... Comelnye kamu syg.. Tggu mama kamu disyurga ya.. Bermain dgn gembira ditaman syurga.. Al fatihah

salam takziah puan. smoga tabah .. sedih .sdgkn bby dlm perut kalau meninggal pun sdih sgt ..ni da 5bln .

Allah....amanda comel sgt...anak syurga nnti insyaAllah dpt tarik mak&ayah ke syurga juga