Najis lendir

Hi ibu².. sy nak tanya betul ke ni normal? sy dah pg kkia td.. misi kata normal. baby skrg 2 bulan.. dia selsema & batuk sikit.. kebetulan hrini injection 2 bulan.. terus tanya misi pasal anak kerap membuang sampai berbelas pampes sehari.. dia kata normal.. (bby fully bf) & muntah susu/lendir.. betul ke normal. 2 najis ni selang dia cuma 10 minit je dia membuang.. please help bg jawapan.

Najis lendir
3 Balas

P/s ; yg merah/pink dekat pampers tu ialah calamine lotion sbb dia ada ruam lampin.

Saya rse better awk jmpe doctor, sbb rsau cirit birit

dia mnyusu df lama tak sis?

8mo ago

ooo baru sy faham.. sbb selalu sgt najis dia mcm tu. kdg sebelah rsa bengkak sy terus bagi dia dan tak habiskan yg sebelumnya. terima kasih ya perjelaskan.. nervous gak tengok najis anak mcm ni. selalu baca bby org df ada yg membuang sekali sehari atau seminggu skali. tp anak sy kerap sgt tp misi cakap normal..