Merancang sendiri

Hi ibu2 smua, Ada tak macam saya. Selepas bersalin and habis pantang merancang makan ubat oralcon yang klinik bagi. Tapi lepas habis 1 papan tu 2 hari selepas tu datang period. Then saya tak teruskan makan ubat. Sekarang period saya dah lambat seminggu, check upt negatif. Risau lekat lagi, anak baru nak masuk 4 bln. Ke hormon still tak stabil selepas bersalin? Sekarang saya start balik makan pil tapi pil Yasmin.

1 Balas

tak teruskan oralcon sebab apa tu awak?

4mo ago

Saya xde masalahpn dgn oralcon. Dh tnya nurse nak tkr pil yasmin. Nurse ckp ok je sbb oralcon dgn yasmin sama je.