Baby terlalu aktif

Ibu2 smua sama jugak ke ? Dh masuk 3rd trimester ni baby aktif sangat2 . Saya hampir tiap masa baby berpusing mengeras tolak2 tendang2 . Boleh dikatakan kalau dia tk gerak tu dlm 5-10min je lagi2 waktu tgh malam , tk dpt nk tido sbb tk selesa 😭 . Normal ke ibu2 ? Skrg sy 31w1d

2 Balas

My baby pun macam tu Tapi Ada juga time dia rest. Lepas tu bangun balik kicking😂 Tak tidur malam tu Ada la 2-3 kali seminggu..

sama la jugak..kdg tu rs mcm dia taw l2 je ibu dia nk lena...time tu la dia sakan begerak 🤣..31weeks