Hospital.

Hi ibu2. Sesapa ad pglaman bersalin di hospital Kemaman time PKPB ni. Plan bersalin di Kajang tpi lately rasa mcm nk bersalin di Kemaman rumah parents saya pulak. Kalau dri Zon Merah which is Kajang, kena bt swab test jugak ke kalau nk bersalin hospital Kemaman. Dan suami boleh msuk LR tk? #firstbaby #1stimemom #pregnancy #advicepls

1 Balas

dri kwsan redzone kne bt swabtest klu nk blik bslin hos dkt kg .. kwn sy bru blik bslin bln lps dkt hsnz dia dri cheras , laki bini kne bt swbtest wlaupn laki xblh msuk dlm lb ..