baby 14 minggu yang aktif

hi,ibu2 semua..saya skrg tengah pregnant anak pertama..kandungan baru usia 14 minggu.. lately saya perasan pergerakan baby n baby banyak bergerak terutama ke kanan..sampai senget perut ni ? is that normal?saya risau sebab masih awal..dan mabuk saya pun belum completely recover lagi..btw,saya cuma rasa bila dlm keadaan baring..especially bila saya cuba nk tidur.. ? ada yang berpengalaman macam saya?

1 Balas

Normal je sis kalau perut nipis. Perut sy tebal, so 20w baru dpt rasa 😁

4y ago

Hati2 puan. Make sure lantai sentiasa kering. Pakai selipar dlm rumah kalau boleh. Dia gerak dia happy la tu 😁