Boleh ke makan obimin pluz pd 10 week?

Hi ibu2 semua. Sy baru beli obimin pluz. Sy baru 10 weeks. Boleh ke makan obimin pluz awal2 ? Kk bagi zincofer tapi asyik muntah dan mual. Sy nk try yang ni pulak sbb lgi byk nutrien dalam tu. cuma nak tanya kalau awal2 mcm 10 weeks dah boleh makan ke. Sy takut awal sangat pulak

Boleh ke makan obimin pluz pd 10 week?
1 Balas

Any question regarding supplement, better tanya doc. Its okay bagitau dorg zincofer tak ngam. Dia akan prescribe ubat lain