petua tambah selera anak

hi ibu2 semua . saya mau tnya ada ka petua atau vitamin untuk bayi yg xmau makan . bayi sya xmau makan bubur nasi . masak sup ayam , pasta dll pun xmau . risau berat baby nanti tak naik . #mommybuntu

1 Balas

ank umo berapa sis? xperlu bg vitamin dlu..bg mknn asli..cm sy bg babyfood Izzly cm serbuk aym yg dh sedia ad butter yg boleh naikkan selera ank...bergantung pd umo la Berminat boleh dptkn dgn sy🥰 +60166481849... terbukti rmai dh berjaya naikkan berat bdn ank mereka🥰🥰