hidung tersumbat

Ibu2 semua pernah hadapi ke? Sy dh masuk 2 bulan sukar bernafas ? nafas ikut mulut lepas tu bibir kering

2 Balas

Sye stat 4bln++ smpai 6bln ++ msty akn kne selsme btok. .da selsme . .block nose plak. .kkdg smpai ddua idong. .nfs kot mlt je. .azabb nyaa. .huhu. .sye tgi kn bntl. .pon sme. .nk sedut yg bnde brngin 2 pon x bole nk sedut. .btl2 block. .sudh nya buat x tau je. .sbb tiap2 awl bln akn kne. .amik ubt doctr pon krg jln. 😞. .tabah je la kte mommy demi si kcil dlm rahim ny. 😍🥰

Normal